Referenties

Animatie Straatanimatie

Allez René!!!

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
Straatanimatie 3 x 25′ € 1.150

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw en excl. verplaatsingsonkosten. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

Deze drie renners, ze heten toevallig alle drie Réné, ‘spelen van koers’ en geven daar in snedige zinnen zelf de nodige commentaar bij (met meer leugens dan waarheden).

Allez René. Het publiek hoort hen al van ver aankomen (in een parodie op Rodaniaaaa …) en kan ze zich dan ‘in het zicht van de vaste camera’s, vermaken met hun fratsen (bevoorrading, tussensprints, anekdotes uit de oude doos, biefstukken tegen zadelpijn … en overwinningsbloemen …)

En boven alles valt het publiek in verbazing als er 2 poppen voorbijfietsen…

Deze animatie wordt aangepast aan de lengte van het parcours; het minimum is de lengte van een sprint (+-1 km)

Deze mobiele animatie komt perfect van pas op straattheater festivals, fietshappenings, acties rondom mobiliteit, ludieke parades… en natuurlijk als komische noot bij de start of aankomst van wielerwedstrijden.

De act Allez Réné!! gebeurt in verschillende passages met telkens een andere grap.

Zo is er een gag bij ‘de bevoorrading’, eentje rond de truken van de foor voor Réné’s topprestaties, een gag bij de laatste kilometer en eentje bij de tussensprint gesponsord door beenhouwerij Patrick … en natuurlijk aangevuld met de improvisaties die ter plekke ontstaan.