Referenties

Bluf

Formules & Prijzen

Akoestische Set: 2 x 60′

Nu boeken

BLUF bestaat uit drie muzikanten die akoestische muziek brengen op een hoogst originele manier. Twee akoestische gitaren, een vleugje piano, een opmerkelijke percussiesectie en drie stemmen. Het concept is eenvoudig, doch uiterst doeltreffend.

 
Een avondje (of middagje) TrioBLUF trakteert je op een reis doorheen de meest diverse muziekgenres: van de authentieke 50’s-Sound en ‘The Golden Age of Pop’ van de jaren zestig, tot zwoele heupenswingende disco of hedendaagse poprock. Muziek voor jong en oud dus, en dit alles voorzien van een rasecht TrioBLUF-aroma dat garant staat voor avontuur, humor en doorgewinterd muzikantenschap.

Trio BLUF is dan ook ideaal om alle soorten van aangelegenheden te voorzien van muziek. Kroegentochten, trouwmissen, gelegenheidsrecepties, de opening van een nieuwe zaak, buurtfeesten, enzovoort. Wij spelen overal en passen ons aan aan de gelegenheid.

We beseffen heel goed dat een bruiloft geen studentenfeest is en andersom. Iedere situatie vereist een andere interpretatie, iedere gewenste sfeer een andere invulling. Trio BLUF houdt daar in alle opzichten rekening mee. Soms ingetogen, dan weer met meer pit, en wanneer het gepast is, zelfs met ruimte voor een heuse Nederlandstalige singalong. En dit alles zonder de geluidsmuur te doorbreken (wat niet wil zeggen dat we de gashendel niet stevig kunnen opendraaien als het moet)!Boek BLUF nu voor een onvergetelijk evenement !!