Artiesten

Café Flamand

Programma

Live in Concert: 1 x 75′

CAFE FLAMAND BOEKEN DOE JE BIJ THIENPONT ARTISTS & EVENTS

Wat hebben Will Tura, De Kreuners, Clouseau, Christoff, K3, Gorki én Louis Neefs gemeen?

Ze hebben allemaal hun plekje in CAFÉ FLAMAND.

Een live-show waar Miguel Wiels en Peter Van de Veire en Niels Destadsbader jouw publiek meesleuren door 50 jaar Nederlandstalige hits uit Vlaanderen. Mét één van de beste live-bands van dit moment (Manneke Paul, Café Clijsters, Peter Live). Het enige moment dat het publiek in het Engels brulde tijdens de vorige twee jaar; was het moment dat de band ophield: “We Want More!”.

Onze hoofdbezorgdheid: jouw publiek.

Want hoe komt het dat iedereen vanaf noot één luid meezingt én zélf de kans krijgt om wereldberoemd te worden op het podium van CAFÉ FLAMAND tijdens “Zingerke Zing”? Hoe zorgt DJ Flamand ervoor dat je publiek ook kan dansen op Vlaamse hits? Wat gebeurt er als Miguel Wiels zélf achter de microfoon staat? En wat heeft Peter Van de Veire met die blonde van K3? Je krijgt een vlammend antwoord op je podium als je CAFÉ FLAMAND nu boekt.
Een zaal ? Een tent ? Een plein ? Een dorp ? Een stad ? Rock Werchter ? CAFE FLAMAND heeft telkens een oplossing op maat !

Café Flamand boeken doe je simpelweg bij Thienpont Artists & Events!
REFERENTIES
Maanrock, Gentse Feesten, Genk On Stage, Eurofolies, 11-Juli vieringen, Stadsfestival Geel, Brugse Tripeldagen, Terras Bilzen, Kanaalfeesten Willebroek, Zonhoven Trapt Door, Lommel Leeft, Druivenfeesten, Popwijk, …