Referenties

Clown Tyno

Formules & Prijzen

Show: 2 x 45′

Nu boeken

Clown Tyno, behorende tot de absolute top van straatanimatie, speelt op handige en vooral plezante wijze in op klein en groot. Niemand blijft onopgemerkt met de aanwezigheid van deze toch wel rare ‘genodigde’ !

Met de snelheid van een hoge snelheidstrein gaat Clown Tyno klein en groot te lijf met z’n circusmaterialen. Diverse éénwielige fietsen, super minifietsen, balanceerbal in diverse afmetingen, stapfietsen, jongleermateriaal, stelten en vele andere rare attributen …

 
Hiernaast gaat Clown Tyno als één der beste Belgische ‘Balloontwisters’ tegen een recordtempo groot en klein verrassen met sculptuurballonnen naar keuze … Hondjes, zwaarden, beertjes, gitaren, aapjes, palmbomen, Casper het lieve spookje, bloemen, … kortom alles wat de kleine en grote kapoenen maar vragen.

 
Uniek in Belgie : Clown Tyno als ballonnenclown op de balanceerbal van 1m20 hoog ! Een indrukwekkend schouwspel dat groot en klein blijft verbazen. Ook de mogelijkheid als ballonnenclown op stelten.
Een originele reclame en ‘eyecatcher’ voor uw opening, opendeur, braderij of enig ander evenement waaraan uw bedrijf deelneemt. Clown Tyno als circusclown die elke aanwezige op de meest originele wijze kennis laat maken met UW product !
Diverse nationale en internationale bijscholingen en referenties maken Clown Tyno tot een absolute ‘must’ voor uw  al uw evenementen !

 
Clown Tyno’s Circusshow biedt een spetterende waaier van amusement, verwondering, spanning, … en bovenal internationaal amusement voor jong en oud. In een schitterende show van 2 x 40 minuten geeft Clown Tyno het uiterste van zichzelf.  Reeds van bij de eerste scène bespeelt Clown Tyno z’n publiek met een éénwielige fiets ! Kan hij er nu wel of niet op rijden ? Hilariteit alom, waarbij Clown Tyno, nog meer gebruik, of beter misbruik, maakt van ieders onwetendheid ! Hoe geraakt hij terug tot stilstand en van de fiets ????
Als het dan  uiteindelijk toch is gelukt op een wel heel inventieve manier, gaat Clown Tyno verder met een ongekende opeenstapeling van fratsen, jongleren, grappen, werken en spelen met de balanceerbal,borden en stokjes, éénwielige fietsen, mini-fietsen, grappige fietsen, goochelen, … Ieder van de kinderen komt aan bod, zowel op als naast het podium ! Ook de papa’s en mama’s ontkomen niet aan de grappen van Clown Tyno.
Als spetterende finale verzorgt Clown Tyno dan ook nog dat alle kinderen een ballon mee naar huis kunnen krijgen in de vorm die zij zelf wensen ! Een plopmuts, een papegaai of een echte beer ? Geen probleem, Clown Tyno behoort namelijk tot belgisch beste ballontwisters.

 
Een absolute aanrader voor al uw feesten van 30 tot ……………………… kinderen !
Of geef uw organisatie een kleurrijk, plezant maar vooral educatief tintje. Clown Tyno staat als internationaal deskundige in circustechnieken klaar om alle kinderen, jeugdigen en volwassenen professioneel te begeleiden, als clown, animator of opvoeder klaar om met een ludieke initiatie elke aanwezige tot een ‘circusartiest’ om te dopen. Jongleren, borden draaien, balanceerbal lopen, fietsen op éénwielige fiets, minifiets, lichaamsbeweging … en vele andere noodzakelijke circustechnieken.
Op eenvoudige aanvraag kan ook een workshop ballonplooien voor beginners en/of gevorderden worden gegeven.
Let wel : alle andere animaties kunnen in combinatie met een Circus Workshop worden geboekt !