Referenties

Dana Rexx

Formules & Prijzen

Live on Tape: 1 x 40′

Akoestisch: 1 x 60′

Nu boeken

Het verhaal van Dana is er een van uitersten.

Oorspronkelijk afkomstig uit België, verhuisde Dana Rexx in en rond Europa veel als kind met haar expat-ouders. Nergens bij horend en zelden passend in, begon ze haar eigen wereld om haar heen te creëren toen ze opgroeide.

Muziek en de macht over haar emoties waren een groot deel van haar wereld. Dana gebruikte het als een manier om te ontsnappen en niet als  buitenstaander gebrandmerkt te worden. Op tienjarige leeftijd deed Dana auditie om achtergrondzangeres te zijn voor enkele bekende kinderprogramma’s en belandde ze in verschillende nationale tv-optredens met bekende artiesten (o.a. Bart Kaëll, Jo Vally, enz..).

Sindsdien zong ze in verschillende bands of bracht solo optredens. Dana Rexx wist een opmerkelijk aantal volgers en fans te creëren over de hele wereld en op alle sociale media kanalen. Ze wil met haar muziek de fans iets teruggeven.

De nummers van haar vorige “Phoenix EP” werden opgenomen in samenwerking met Grammy award winnende producer Scott Jacoby (Coldplay, Vanessa Hudgens, Kane, Rachel Platten, ..) en Grammy-genomineerde producer Jimmy Greco (Jennifer Lopez, Selena Gomez, Paramore, Céline Dion, Miley Cyrus, …).

Haar muzikale invloeden variëren van legendarische muzikanten zoals Fleetwood Mac, Cher en Eurythmics tot hedendaagse  artiesten waaronder Lady Gaga en Lorde.

Weldra komt Dana Rexx uit met haar nieuwe remix van haar single “Phoenix”. En het mag gezegd, dit pareltje zal menig radio station kunnen bekoren als ook de talrijke fans.

Na haar bekendheid in het buitenland is het tijd om Dana Rexx voor te stellen aan het publiek in de Benelux. U kan haar volgen op haar sociale media kanalen:

Website: www.danarexx.com

Facebook: www.facebook.com/danarexxofficial

Instagram: www.instagram.com/danarexx

Twitter: www.twitter.com/danarexxmusic

Youtube: www.youtube.com/c/danarexx