Referenties

Davy Gilles

Formules & Prijzen

Live on Tape: 1 x 40′

Nu boeken

Davy Gilles heeft zich ongetwijfeld opgewerkt tot één van de grootste Vlaamse zangtalenten.

Davy Gilles weet zich perfect aan te passen aan het publiek waarvoor hij zingt. Davy zong al verschillende Radio 2 hitjes bij elkaar en was hiermee steeds te bewonderen in verschillende radio en tv programma’s. Ieder moment, Niet denken maar doen, Altijd weer thuis, Zelfs je naam is mooi en Laat me nooit meer gaan zijn maar enkele pareltjes uit zijn debuutalbum Samen Sterker.

Musicals & De Romeo’s

Davy speelde hoofdrollen in de musicals Doornroosje, Romeo en Julia, Sneeuwwitje, Mamma Mia en Grease. Als tv acteur speelde hij o.a. in Familie en Wittekerke en gastrollen in tal van al andere tv series. Davy Gilles’ grootste passie blijft zingen en het publiek entertainen en dat bewijst hij  niet alleen solo op het podium maar ook samen met zijn collega’s van De Romeo’s.

Met Viva De Romeo’s scoorde deze 3 vrienden hun eerste nr. 1 hit in en mochten ze een eerste gouden plaat ontvangen voor hun Nederlandstalig debuutalbum De Romeo’s in ’t wit. Een jaar later lanceerden De Romeo’s hun 2de Nederlandstalig album Feesten in Stijl. Met het nummer Vlaanderen feest winnen De Romeo’s de Zomerhit 2012. Zingen, Lachen, Dansen staat 6 weken lang nummer 1 in Vlaanderen.

In deze zelfgeschreven hitsingle zingen De Romeo’s samen met hun sympathieke Nederlandse collega Jan Smit, die voor dit nummer de tekst schreef. In 2012 winnen De Romeo’s ook nog een MIA voor populairste groep van Vlaanderen. 2013 zetten ze in met maar liefst 3 Anne Awards.

Kortom De Romeo’s  is een zeer succesvolle formule, die na jarenlang hard werken één van de bekendste groepen van het land is geworden en op bijna ieder groot festival te zien is.

Sasha & Davy

Sinds 2011 jaar staan ook Sasha & Davy op de Vlaamse kaart.

Naast alle optredens die Davy zowel solo als met Sasha als met De Romeo’s verzorgt, legt Davy zich toe op het componeren van nieuwe nummers.

Van het nieuwe album De Romeo’s  ‘Op Stap’ zijn er maar liefst 5 titels gecomponeerd door Davy.  Wind in de haren, Vandaag is de dag, Zomertijd, Dansen en Kaarsje in mijn hart. Het laatste nummer wordt zo gesmaakt door het Vlaamse publiek dat het een hit is geworden voor De Romeo’s zonder dat het ooit een single was.

Naar aanleiding van Davy zijn 40ste verjaardag en zijn vader z’n 60e, componeert Davy het mooie duet  ‘Samen 100’. Dit nummer zingen ze samen op verschillende TV en radiozenders. Een unieke ervaring en een droom die is uitgekomen voor zijn vader Maurice.

Ook op televisie een hit!

Ondertussen worden De Romeo’s met o.a. “Davyyyyyyy!!!” op een leuke manier geïmiteerd  in het TV programma Tegen de sterren op en blijven De Romeo’s genieten van alle TV en radio optredens. De nieuwe Romeo’s single Waanzin is de eerste single van hun nieuwe album dat in 2017 zal verschijnen.  Deze zomer starten de opnames van hun eerste film H.I.T. Deze actie-komedie zal te zien zijn in alle bioscoopzalen in de loop van 2017.

Of je Davy Gilles nu solo boekt, als Sasha & Davy of met De Romeo’s: één ding staat vast: Het is altijd leuk en een absolute aanrader.