Referenties

De Planken

Formules & Prijzen

Show: 1 x 75′

Nu boeken

Planken zijn het favoriete materiaal van de timmerman, maar ook van handige papa’s. Je hebt ze nodig – de planken, maar ook de papa’s –  als je een mooi tuinhuisje wil maken. Daarvoor gebruik je alleen de mooiste en heel rechte latten. Je wil immers dat je huisje er piekfijn uitziet en dat iedereen tevreden is!

 
Zo is het ook met die andere planken: De Planken, een leuke popgroep voor kinderen. Zij – de Planken, niet de papa’s –  willen dat alle kinderen tevreden zijn en daarom spelen ze tijdens hun concerten alleen maar de mooiste liedjes: spetterende deuntjes die je zo kan meezingen, swingende songs waarbij je moeilijk kan blijven stilzitten.
Zitten is trouwens een beetje verboden tijdens een Plankenshow…

 
Gert en Thomas zijn de zangers en zetten elke keer alles op zijn kop. Hun plaats mag dan wel op het podium zijn, toch vind je hen meer dan regelmatig tussen de kinderen in de zaal, op het plein… Het lijken…, nee het zijn zelf ook nog vrolijke bengels… Als geen ander kunnen ze iedereen aanzetten om toch maar mee te doen met die vrolijke Plankenmuziek.

 
Muzikanten Gert, Patrick, Guy en Frank spelen de Plankenliedjes echt live. Zij laten iedereen kennismaken met drumstel, basgitaar, keyboardklanken en scheurende gitaren. Soms worden ook zij – de muzikanten, niet de papa’s – verrast door de capriolen van hun twee zangers, maar dat nemen ze er graag bij…
Nee hoor, met zulke Planken hoef je niet bang te zijn:
Je beleeft een vrolijke tijd, of je dat nu leuk vindt of niet…