Referenties

Dean

Formules & Prijzen

Live on Tape: 1 x 30′

Live in Concert: 1 x 60′

Nu boeken

Dean won overtuigend de derde reeks van het programma “Idool” bij vtm.

Zijn debuutsingle “So Many Ways” werd meteen een dikke nummer 1 hit.
In het najaar van 2007 werd Dean gevraagd om zich letterlijk op glad ijs te begeven en mee te doen aan het tv-programma “Sterren op het ijs”. Ook hier gold : hij kwam, werkte keihard en overwon. Dean scoorde ondertussen hits met “We don’t belong”, “Someday” en het stoere “All I Can See”.

 
Begin augustus 2010 bracht hij een duet uit met Sita, zijn co-presentatrice bij Disney Channel : “Wouldn’t Change A Thing”.
December 2010 was een zeer productieve maand voor Dean. Hij zingt samen met Sita de titeltrack van de nieuwste Disneyfilm “Rapunzel”. Bovendien worden er twee nieuwe songs gereleased nl  een kerstduet met Sita “Walking in a Winter Wonderland”, en een gloednieuwe single : All I Can See.

2011 !Een nieuwe jaar, een nieuw geluid. Dat mag je gerust letterlijk interpreteren, want met de zeer succesvolle songs “Just A Few More Days” en “Easier Said Than Done” begeeft hij zich verder op de weg, die hij met ‘All I can see’ insloeg om een stoerder maar toch melodieus repertoire uit te bouwen.

De zomer van 2011 was dan ook  druk en ook volgend jaar wil Dean Vlaanderen doorkruisen. Hij staat dan 5 jaar op de planken. Dean is én blijft immers een graag gezien en dus veel gevraagd podiumbeest, die elke zaal uit de bol laat gaan met zijn mix van ballads, up tempo-nummers en zijn interpretatie van rocknummers als ‘Great Balls of Fire’, “Crazy Little Thing Called Love”en “Footloose”. Wie Dean boekt, weet dat hij waar krijgt voor zijn geld. Blijft maar één vraag: waar wacht jij nog op?