Referenties

Artiesten DJ

DJ Zina

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
DJ-Set 1 x 60′ Op Aanvraag!
DJ-Set 1 x 90′ Op Aanvraag!

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

DJ ZINA is a Belgian Young Female DJ!

Deze Belgian Young Female DJ is één brok vrouwelijke energie op het podium en de ideale DJ voor een ‘powerful dj-set’ op je festival, event, fuif of club!

Haar dj-stijl bestaat uit een vloeiende mix van Dance, House, EDM, Urban !

Haar dj-skills leerde zij van DJ Zohra, David Fouquart en DJ F.R.A.N.K.

Zij stond al enkele keren op het Yourin-festival, Lollypop-festival, Rijvers Festival, Festival aan Zee, Plopsa Festival Summernights, Stressfactor en in de bekendste discotheek van het land “Carré” en wil “nog meer van dat”! Dat belooft!

MOGELIJKHEDEN:

  • Dj-set met een mix van: Dance, EDM, House, Urban, Mashups  —> Dj-set 1 x 60′ —> Dj-set 1 x 90′ De ideale set voor uw dance-festival, jongerenfestival, fuif, tienerfuif, club, discotheek, event…
  • DJ-set met commerciële hitmuziek en een knipoog (=remix) naar kidsmuziek! Door de jarenlange ervaring van DJ ZINA met dergelijke opdrachten is deze set uitermate geschikt voor de voor- en naprogramma’s van bv K3, Ketnetband, Ghost Rockers en dergelijke!Formules: of

De ideale set voor uw kids- en familiefestival!

DJ ZINA