fbpx

Referenties

Artiesten

DJ Zina

Formules & Prijzen

DJ Set: 1 x 60′ of 1 x 90′

Kids Disco: 1 x 45′ of 1 x 60′

Nu boeken

DJ ZINA is a Young Female DJ!

Zij draait dj-sets waar de muziekstijlen EDM/Dance/House/Urban aan bod komt, en is al enkele jaren bekend voor haar Kinderdisco-shows op kleine en grote podia.

De ideale dj voor uw (dance)festival, fuif, tienerfuif, kinderfuif, kinderdisco, kidsdisco, minidisco, verjaardagsfeest, communiefeest, lentefeest, of andere events/party’s,…

DJ Set:

DJ ZINA draait Dance, House, EDM, Urban in the mix!

Deze Young Female DJ is één brok vrouwelijke energie op het podium en de ideale DJ voor een ‘powerful dj-set’ op je event, fuif, festival of club!

DJ ZINA leerde de kneepjes van het vak van DJ Zohra, David Fouquart en DJ F.R.A.N.K.

Zij stond al enkele keren op het Yourin-festival, Plopsa Festival Summernights en in de bekendste discotheek van het land “Carré” en wil “nog meer van dat”! Dat belooft!

Te boeken voor een dj-set van 1 x 60 min. of 1 x 90 min.

Optioneel: Danscrew / MC’s

KIDSDISCO-SHOW:

Interactieve Kinderdisco!

Dj ZINA in the mix! DJ ZINA draait een wervelende mix van kidsmusic afwisselend met hedendaagse hits! Van Samson & Gert, K3, Maya De Bij, Kabouter Plop, Ghost Rockers naar de Macarena, Indianendans, Gangnam Style, tot 2 Fabiola, Dimitri Vegas & Like Mike, Shakira, Enrique Iglesias….

Op de bekende dansdeuntjes danst zij geregeld samen met de optionele danser(s) om de kinderen te begeleiden en dansjes aan te leren.

Zo stond zij ondermeer al op podia van Plopsaland De Panne, Mayaland De Panne, VTM-Kzoomkaravaan en was ze ook te zien in de voorprogramma’s van K3, Ghost Rockers en op de TV-zender Ketnet.

Te boeken voor een show van 1 x 45 min of 1 x 60 min.

Optioneel: danser(s)

Getuigschriften:

DeDJschool Carré Willebroek (DJ F.R.A.N.K)

DJ-school Gent (David Fouquart)

DJ ZINA

KIDS DISCO MET DANSERES ELLY!