Referenties

Orkest Senioren

Eddy Smets

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
Show: “Met een liedje en een lach” 2 x 45′ € 1.250
Show: “We vliegen er in” 2 x 45′ € 2.250
Dansprogramma 1 x 240′ € 1.300

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

1 .MET EEN LIEDJE EN EEN LACH

Eddy Smets (zanger-presentatie en sketches) en Letty Lanka (zangeres en sketches) brengen een luister , ambiance en meezing programma met afwisselend humor en een luisterliedje en daarna weer ambiance met een meezinger !

Het is een NEDERLANDSTALIG programma met kostuumwisselingen en ook typetjes met humor !

Het programma duurt tussen de 50 en de 60 minuten per gedeelte (2) maar kan ook in één keer 75 minuten gebracht worden met orkestband.

Wij brengen zelf onze licht en klankinstallatie mee, hierbij kan ook een orgelist gevoegd worden voor de muzikale begeleiding.

Zij passen elk jaar hun programma aan met nieuwe moppen en typetjes en nieuwe liedjes .

2.We vliegen er in !

Dit is van stramien hetzelfde programma als hierboven, maar met nog meer afwisseling door de inbreng van CHRIS & CHRIS (mijn oudste zoon & compagnon-humoristen), hierin is ook de orgelist begrepen.

Indien er dansrepertoire moet gebracht worden is dat mogelijk maar moet vooraf afgesproken worden , bv 1 uur show en daarna 1uur dansmuziek is mogelijk .

  1. Dansprogramma

Wij hebben een prachtig dansprogramma ,met muziek van STAUSS tot HOUSE en REPERTOIRE VOOR MINDER JONG publiek met orkestband gebracht door mij en LETTY LANKA.

Alle shows zijn inclusief P.A. installatie tot 300 personen!!!