Referenties

Coverbands Senioren

Fons en die van Ons

Formules & Prijzen

TYPE
DUUR
PRIJS
Live Concert + Walk-Around 1 x 90′ + 2 x 15′ € 2.450
DJ Fons 1 x 60′ € 200

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

Fons en die van Ons – Cover & Partyband

Fons en die van Ons. Na onze zeer succesvolle comeback tournee “Na 50 jaar terug op de planken”, stellen zij met veel vreugde onze nieuwe show voor:

Fons en die van Ons “BLIJVEN GAAN!”

Zij zijn momenteel de origineelste partyband van Vlaanderen en omstreken. Fons Falset en Madeleine Kwint brengen samen met 4 andere “stokoude” muzikanten live voor u de grootste hits.
Tijdens onze 100 minuten durende liveshow flitsen de origineelste medleys aan een hoog tempo voorbij. Stilstaan is geen optie en meezingen gaat vanzelf!

Overgoten met humor en doordrenkt van creativiteit en interactie staat Fons en die van Ons garant voor een knap staaltje ingenieus muzikaal entertainment!

Als EXTRA krijgt u van ons een hilarische WALK AROUND tussen het publiek. Dit 2 x 15 minuten voor en na de show. Ambiance en hilariteit gegarandeerd!

Wij staan te springen, zolang we dat nog kunnen. We willen uw evenement om toveren tot een feesteditie waar men nog lange tijd over zal spreken!

Refferenties: Kamp Knalt Leopoldsburg, personeelsfeest Infrax, Bavikhove Feest, Muziekterras Hasselt, medewerkersfeest Graspop, personeelsfeest Daikin Europe, Genk on Stage en tal van andere evenementen.

2 x 15′ WALK-AROUND!