Referenties

Gilbert & René

Formules & Prijzen

Verrassingsact: 1 x 60′

Animatie: 1 x 120′

Verlenging per 30 minuten mogelijk!

Nu boeken

Gilbert & René zijn twee agenten van ver voor de politionele éénmaking. Getooid in een officieel uniform en gewapend met een officieel onderzoeksmandaat bevragen, begeleiden, bevelen en begoochelen ze uw genodigden.

Dankzij hun gewiekste speurneus, hun jarenlange ervaring & hun diepgaande kennis van zowat elke materie ontdekken ze de ene na de andere overtreding. Als rasechte ambtenaren volgen Gilbert & René nauwkeurig de administratieve & reglementaire geplogenheden.

Gelukkig willen ze uw feestje niet vergallen, aan de hand van een eenvoudig boete kunnen grote & kleine overtredingen ad hoc worden geregeld.

Als u het lief vraagt kunt u Gilbert & René ook betrekken bij uw missie : mensen begeleiden van A naar B, stiltebewaking, applausregulering, enz … er zijn geen betere regelneven dan Gilbert & René.

OMSCHRIJVING

Gilbert & René zijn een zeer publieksvriendelijke act, zeer geschikt voor de wat grotere feestjes. Gilbert & René spelen zonder problemen in op de locatie, het thema van het feest en/of de bezigheden van uw bedrijf.

PRAKTISCH

In functie van het aantal aanwezigen & het beschikbare budget kan de act door 1 of meerdere acteurs worden gespeeld. Een act van +- 120 minuten bestaat doorgaans uit een onthaalfase (+- 30 tot 60 minuten) en receptie/feest-fase (+- 60 tot 90 minuten).

Een act van 60 minuten richt zich hoofdzakelijk op het onthalen van uw genodigden. Indien nodig zorgen Gilbert en René voor toeleiding naar een bepaalde persoon / locatie / object (huwelijkskoppel, inschrijvingsbalie, vestiaire, …).