Referenties

Herbert Verhaeghe

Formules & Prijzen

Live on Tape: 1 x 40′

Live on Tape: 1 x 60′

Nu boeken

Herbert Verhaeghe, topper op jouw event!

Herbert Verhaeghe. In 2014 ligt de nieuwe full-CD al in de rekken: “Kleur”. Voorafgaand is de single “Ga niet weg van mij” het visitekaartje. Dit nummer van Benny Neyman dateert van 1987. Herbert staat er wekenlang mee in de Vlaamse Top 10, met voor de allereerste keer een top 3-notering. Duizenden CD‘s gaan over de toonbank, maar vooral over de tafel van de fanstand en de webshop. Op de CD staan covers van Benny Neyman, BZN en Mireille Mathieu… maar: Herbert pakt ook uit met eigen werk… bijvoorbeeld: “Smoorverliefd”, de zomersingle. In het najaar van 2014 brengt Herbert ‘Geboren voor elkaar’ uit op single, met als extra… een medley van Roy Black… die Duitse liedjes vallen erg in de smaak bij het publiek. Het jaar wordt feestelijk afgesloten met een groot concert in Wevelgem. Samen met de Golden Bis Band en dansgroep Dançar wordt het een onvergetelijke, uitverkochte avond.

2015… Herbert pakt uit met “Déjà vu”, een verrassende nieuwe single en het eerste voorsmaakje van Herbert Verhaeghe z‘n 4de full-CD. De dansbare single staat maandenlang in héél wat hitparades, en bij veel vrije radio’s op één! In het najaar laat hij “Elisa” op Vlaanderen los, een bewerking van “El Lute” van Boney M… het liedje levert Herbert een mooie hit op. Op 28 November geeft hij z‘n jaarlijks concert, dit keer in Salons Mantovani in Oudenaarde. Bijna 900 mensen zijn erbij. Tijdens de jaarwissel wordt er druk opgenomen bij Peter Keereman.

Op 1 maart 2016 stelt Herbert “TIJD” voor, z‘n vierde full-CD. Hij doet dat exclusief voor de fans in Oostende. Opnieuw kiest Herbert voor de helft nieuw werk, en de helft covers. Uit de CD wordt “Topmoment” geplukt als lente-single. Wat later gaat Herbert de zomer in met “Godenkind”, een Nederlandstalige bewerking van “Silvery Moon” van Jack Jersey. Hij kreeg daarvoor de toelating, en mooie complimenten van de dochter van wijlen Jack Jersey die de rechten van de Nederlandse zanger beheert.

Herbert amuseert zich te pletter op en naast het podium… Met heel wat fans, en een fijn team rond hem werkt hij méér dan 200 optredens per jaar af.