Referenties

Isabelle Adam

Formules & Prijzen

Live on Tape: Op aanvraag!

Nu boeken

ISABELLE ADAM

Na enkele overwinningen in het soundmixcircuit neemt Isabelle Adam (1975) in 1987 een eigentijds kerstliedje op, ‘De Troika’. Drie jaar later breekt ze door met de platinasingle ‘Hé lekker beest’ die negen maanden in de hitlijsten vertoeft. De opvolger ‘Ik weet wat ik wil’ krijgt een gouden plak, de debuut-cd ‘Isabelle A’ triomfeert met platina. I

n 1992 verschijnt het album ‘Zeventien’ met daarop kaskrakers ‘Ik heb je nodig’ en ‘Weet je nog’. Ook uit haar derde langspeler volgt de ene hit na de andere.
Eind jaren negentig staat Isabelle Adam vocaal sterker dan ooit. Ze komt swingend uit de hoek met ‘Dansen voor jou’ en hartverscheurend met de ballade ‘Liefste’. Na een Engelstalig intermezzo heeft de zangeres in 2006 opnieuw een nummer één hit beet: ‘Ik heb je zo lief’.
Door de samenwerking met o.a. Luc de Vos, kreeg Isabelle in 2008 heel wat steun, uit de ‘alternatieve’ muziekwereld. Na 10 jaar krijgt Isabelle de kans om een nieuw album op te nemen: De macht der gewoonte. Hiervoor kreeg ze hulp van o.a. An Pierlé, Sarah Bettens, Stijn Meuris en Sioen. Producer van dienst: Alex Callier van Hooverphonic.