Referenties

Les Truttes

Formules & Prijzen

Live in Concert: 1 x 90′

Nu boeken

2017: THE EMPIRE STRIKES BLACK

Wat in 1996 begon als een éénmalige grap, is 20 jaar later uitgegroeid tot een gevestigde waarde: van kleinschalige optredens in plaatselijke café’s en jeugdhuizen over culturele centra tot de grootste festivals die België en Nederland rijk zijn. 

Covers brengen is één ding; ze met dezelfde energie en overgave spelen als Les Truttes is vrijwel ongezien. De creatieve mix van muziek en spektakel, met de nodige dosis humor en zelfrelativering, maakt hen na al die jaren onnavolgbaar en uniek!

Superlatieven schieten tekort: awesome, amazing, fantastic …? Allemaal waar! maar ontoereikend … Daarom zeggen ze het nu zelf in hun eigen woorden: „Les Truttes are ELEPHANTASTIC!” Larger than Life! Les Truttes zijn niet ‘just another coverband’ … Ze zijn ‘The Original Coverband’! Quote Bono: ‘Even Better Than The Real Thing’!

En nog steeds blijven zij de grens verleggen en de lat hoger leggen! Harder, Better, Faster, Stronger! In 2017 zullen ze zichzelf alweer heruitvinden. Ze komen terug, Black and Better!

ook in dit jaar staan Les Truttes weer garant voor een show vol ‘überkitsch en undercool’, een muzikaal totaalspektakel dat niemand onberoerd zal laten. Aanvaard het: ook u zal bezwijken!

Surrender to the dark side! May Les Truttes be with you!