Referenties

Marc Dex

Formules & Prijzen

Show: 2 x 50′

Nu boeken

Leeftijd heeft blijkbaar geen vat op Marc Dex in de Herfst van zijn leven.
In 1964 was er zijn éérste single “Vaarwel Jenny” wat resulteerde in een succes op elke juke-box en veel optredens met zijn orkest The Ruby’s in De Kempen.

 
De grote doorbraak nationaal kwam er met het immens populaire programma CANZONISSIMA in 1968.Een liedjesprogramma rechtstreeks op TV met het fantastische VRT orkest olv Francis Bay.
Daar begon het met het lied “Oh Clown” dan “Niet Huilen Mama” en “Gezondheid”.

 
Marc groeide uit tot één van de meest populaire artiesten in Vlaanderen en scoorde de éne hit na de andere met oa. Maar In Amerika-Palma De Mallorca-Rozen Zonder Doornen ea.
Na jaren van hectische drukte mocht het wel wat rustiger worden en ging hij wat meer achter de schermen werken en bouwde aan een mooi gezin.
Maar optreden voor een enthousiast publiek is de wens en droom van elke artiest en dat is iets wat Marc  steeds zeer succesvol is blijven doen.
Nu is er naar aanleiding van zijn 70 jaar de nieuwe single “TOT HET OVERGAAT”
Een sprankelend nummer in een productie van Johan Debacker en Bert Candries dat gaat over eenzaamheid in onze maatschappij,vooral naar oudere mensen toe.

Op zondag 26 mei 2013 zal er ook een concert plaatsvinden in Cult Centrum De Djoelen in Oud-Turnhout. MARC DEX 70 van CANZONISSIMA tot NU – met oa. Andrea Croonenberghs- dochter Barbara – broer Juul Kabas-Johan Stollz- jazzmuzikant Jan Mues en straffe muzikanten.