Referenties

Marjan Berger

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
Live on Tape 1 x 40′ € 900

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

MARJAN BERGER

Marjan Berger is een artieste pure sang, en geen onbekende in de Nederlandse & Belgische showwereld.

De meeste mensen kennen haar vooral van het Nederlandse duo Frank & Mirella dat in de jaren ’80- ’90 de ene hit na de andere scoorde en niet van de buis te branden was.In 1996 besluit Marjan Berger om solo te gaan, en ze brengt Nederlandstalige nummers uit. “Twee sporen in’t zand” werd een hit in Vlaanderen en Nederland, Zij is een zangeres die gerust haar mannetje alleen kan staan en, geruggesteund door vriend Frans Bauer, bracht ze in september 2001 haar eerste soloalbum “Stralend” uit.

Haar derde soloalbum wordt,”Marjan Berger meets Doris Day“, waarop ze met veel zorg, stijl en toewijding de beste filmsongs van Doris Day brengt.In 2005 maakt Duitsland kennis met Marjan Berger, haar album “ Marjan Berger meets Doris Day” valt goed in de smaak en Marjan werd zomaar uitgenodigd in het overbekende Tv-programma “ Immer wieder sonntag “ en het programma “ Fröhlicher Altag “, de start van vele optredens in Duitsland.

Marjan Berger is van veel markten thuis en deze innemende zangeres weet haar publiek van alle leeftijden te bekoren met een brede waaier hits van toen en nu. Een optreden van haar is een afwisseling van Nederlandstalige en Engelstalige liedjes met inhoud, maar ambiance is altijd in de buurt.

Op haar zaalrepertoire staan ondermeer nummers van Doris Day, Petula Clark, Connie Francis, Dusty Springfield en Vera Lynn, maar ook een groot pakket van eigen nummers die bij een groot publiek aanslaan en die garant staan voor een geslaagde feestavond of diner dansant.Maar houdt u enkel van een gezellige Nederlandstalige avond , ook geen probleem, ambiance verzekerd.