Referenties

Marjolein

Formules & Prijzen

Live on Tape: 1 x 35′

Nu boeken

MARJOLEIN

Als tiener bracht de nu 23-jarige Marjolein Lecluyze (Roeselare, 6 mei 1989) onder de vleugels van Niels William vier Vlaamse singles uit met Regi Penxten als producer; ‘Luister naar mijn hart’ haalde de internationale Ultratop 50 en Tien Om Te Zien, ‘Kamer’, ‘Blankenberge’ en ‘Hé lekker beest’ scoorden dan weer in de Vlaamse Top10 en de Kids Top 20.

Met Luc Appermont als mentor deed Marjolein op het podium van ‘Zomeraperitief’ drie zomers lang ook presentatie-ervaring op. In 2010 werd Marjolein tweede in de finale van het TV-programma ‘Looking for Pearl’ op JIM; Peter Luts ging daarin op zoek naar een zangeres voor zijn nieuwe danceformatie ‘Pearl’.

In 2011 nam ze samen met de Nederlandse rapper Tachini de Engelstalige single ‘Set Me Free’ op onder naam ‘No Ladette ft. TSB’. Kleine meisjes worden groot zegt het spreekwoord!

Vanaf maart 2012 kiest ze voluit voor een nieuwe muzikale start met het zeer populaire en aanstekelijk Nederlandstalige ‘Schlager-pop’ repertoire en dit in samenwerking met oa. producer David Vervoort (bekend van oa. het nummer ‘Dos cervezas’ met Tom Waes). Met haar nieuwe zomersingle ‘Zonder woorden’ en haar versies van oa. ‘Que sera sera’, belooft Marjolein elke zaal of feesttent, voor jong en oud’, opnieuw in vuur en vlam te zetten!