Referenties

Artiesten Belgische Groepen Kerstconcert Senioren

Sasha & Davy

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
Live on Tape 1 x 40′ € 1.750
Live on Tape (Weekdagen) 1 x 40′ € 1.450
Live on Tape 1 x 60′ € 1.950
Live Concert (3 muzikanten) 1 x 80′ € 3.950
Gastoptreden (band, harmonie, …) 6 nummers + 1 repetitie € 1.950

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

Liefde in de hoofdrol…

Sasha & Davy, het mooiste duo in één Live Show of bandoptreden!
De Nederlandse Sasha Rosen (1978) en Vlaamse Davy Gilles (1976) leerden elkaar in 2004 kennen tijdens de musical Romeo en Julia, waarin ze de titelrollen vertolkten. De vonk sloeg over. Later volgden de kaskrakers Sneeuwwitje, Mamma Mia en Grease. Telkens vonden ze elkaar op het toneel in een passionele omarming. Ook achter de schermen ontvlamde de liefde en fictie werd werkelijkheid in de zomer van 2010. Sasha en Davy stapten in het huwelijksbootje. Nog geen jaar later werd hun eerste zoontje geboren: Beau.Sasha bleef actief als musicalactrice en zangeres. Davy speelde oa in de succesvolle televisieseries Familie en Wittekerke. Daarnaast maakt Davy sinds 2003 ook deel uit van De Romeo’s .

Sinds kort staan dus ook Sasha & Davy op de Vlaamse kaart en ze scoorden een eerste hitje met Mamma Maria en een eerste Nr. 1 hit met Een Mooie Dag/Heeja Hallowa . Ook de titelsong Onafscheidelijk van hun gelijknamige eerste album was een nummer 2 in de vlaamse top 10.

Hun album Onafscheidelijk  doet het zeer goed in de vlaamse ultratop en ook de videoclips van Sasha & Davy worden erg gesmaakt door het vlaamse publiek. Begin juni verschijnt hun zomersingle en tijdens de zomermaanden zullen Sasha&Davy dit fantastische album meermaals promoten.
Begin 2013 staat de eerste theatertour Onafscheidelijk gepland van Sasha & Davy. Uiteraard komen alle pareltjes uit hun debuutalbum Onafscheidelijk aan bod,maar ook hun favoriete nederlandstalige hits allertijden zullen ze zingen,begeleid door 4 topmuzikanten.
Sasha & Davy zingen bij hun optredens een mix van eigen nummers en covers.
Door de vloeiende combinatie van pure romantiek, professionaliteit en sfeer is deze act bij uitstek geschikt voor iedere gelegenheid.