Referenties

Mobiele Muzikale Animatie

’t Schoon Vertier

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
Kleine bezetting (4 dansers & 7 muzikanten) 2 x 30′ of 3 x 20′ € 2.250
Grote bezetting (9 dansers & 15 muzikanten) 2 x 30′ of 3 x 20′ € 4.500

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw en excl. verplaatsingsonkosten. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

’t Schoon Vertier is de cabaretband bij uitstek!

Wil je een act met stijl, variatie, finesse, charme en opzwepende muziek? Dan hoef je niet verder te zoeken! ’t Schoon Vertier has got it all!

Deze Cabaretband telt een 9-tal vurige danseuses en een 15-tal swingende muzikanten. ’t Schoon Vertier is een heuse professional in het vak en heeft menig hartje in België reeds sneller doen slaan.  ’t Schoon Vertier kende haar grote doorbraak als begeleidingsband van De Laatste Show en heeft ondertussen ook een Radio 1 hit te pakken met ‘Belgian Girls’. Bovendien verzorgde ’t Schoon Vertier reeds optredens op Pukkelpop, Dranouter, Gentse Feesten en nog zoveel meer. Dit jaar schopte de band het zelfs tot in het Sportpaleis waar ze de begeleidingsband waren van De Nieuwe Snaar op Nekka Nacht 2014.

’t Schoon Vertier staat om zijn flexibiliteit naar vorm, ruimte en tijd bekend. Ze zorgen steeds voor een show op maat waardoor de band ingezet kan worden op diverse evenementen. Zo verzorgden ze reeds shows als ontvangst-act en zelfs als waterballet. Van bedrijfsfeest tot festival tot cultureel centra tot straattheater, … Het zijn allemaal geen onbekenden voor deze flexibele topband! ’t Schoon Vertier zorgt voor een show waar je alle richtingen mee uit kan.
Met de formule Out The Box kiest u voor de roots van ’t Vertier. Met Out The Box hebt u een akoestische én mobiele set en dat is hun hele raison d’être. ’t Schoon Vertier is immers ontstaan op de straten en op de Vlaamse kasseien. Met Out The Box hebt u een heus straattheater en een mobiele bende die uw event net dat tikkeltje meer cachet geeft.

Deze show is perfect inzetbaar op festivals, straattheaters, recepties, openingsfeesten en nog zoveel meer. U hebt de keuze tussen een grote of kleine bezetting. ’t Schoon vertier komt het meest tot zijn recht in de grote bezetting.

Grote bezetting of kleine bezetting