Referenties

Teek

Formules & Prijzen

Live on Tape: 1 x 30′

Nu boeken

TEEK

Teek toert inmiddels al een jaartje of 3 door Vlaanderen en deed al menig festivalpubliek uit de bol gaan met hun erg dansbare bewerkingen van bekende Nederlandstalige hits!

Een eigen single uitbrengen stond oorspronkelijk niet meteen hoog op hun prioriteitenlijstje. De jongens concentreerden zich in eerste instantie volledig op het overbrengen van hun erg  aanstekelijke live-concept dat steevast overal op veel enthousiasme wordt onthaald.

Echter, in het voorjaar van 2012 kregen creatieve breinen Dimitri en Luc en hun Teek companen toch een ingenieuze inval voor een eerste eigen nummer dat meteen werd uitgetest tijdens één van hun live-gigs. Vervolgens, gezien talloze positieve reacties, beland deze toch op de persen van de CD-perserij.
En gelukkig maar… want de single stond enkele weken na release al snel in de TOP 3 van de Vlaamse Ultratopcharts te prijken!

Teek krijgt hiervoor 3 nominaties voor de Anne Awards in de categorieën ‘Beste doorbraak’, ‘Beste song Nederlandstalig en ‘Anne Award 2012’!

Na hun debuutsingle ‘Vlaanderen’, komt Teek nu met een sprankelend nieuw eigen geschreven nummer aanzetten, ‘DICHTERBIJ!’
Een echte feel-good song met een catchy refrein dat je gegarandeerd niet meer uit je hoofd krijgt! De single werd dan ook meteen opgepikt door Radio 2.