Referenties

Vantar

Formules & Prijzen

Animatie: 2 x 30′

Animatie: 4 x 30′

Nu boeken

Wie dacht dat in het land van Quilonia alles mooi en vredig verloopt, heeft het sterk mis.

Vantar. Diep onder de ijslaag bevindt zich een onderwereld die duistere wezens huisvest. Het zijn wezens die zich voeden met de angsten en verdriet die heersen in Quilonia. Zodra iemand zich angstig of verdrietig voelt in Quilonia scheurt de metersdikke ijslaag open en komen duistere wezens naar boven, die de lieve wezens meesleuren naar de diepe onderwereld van Dracemoon.

In het rijk van Dracemoon worden zij stilaan getransformeerd tot even grote wraakzuchtig wezens. Dracemoon voelt zich sterker en sterker worden om telkens weer een stukje van Quilonia te veroveren. Zijn doel is om zoveel mogelijk duistere wezens in zijn macht te hebben, zodat hij in één klap Quilonia kan verwoesten. Gelukkig leven er in Quilonia nog Gwipassen die de vrede en blijdschap bewaren en Dracemoon weinig kans geven om het mooie ijsland te verwoesten.

Door de sterke vreugde en geluk in Quilonia probeert Dracemoon via andere werelden toch binnen te dringen. Uit legendes bleek dat werelden als Atlantis en Satourius ook langzaam in zijn macht kwamen en verwoest werden. Heel recent doken ook bij ons verhalen op dat angstige kinderen waren verdwenen.

Ouders hoorden hun kroost schreeuwen, renden de kamer in en zagen nog net twee akelige wezens de kamer verlaten. Ze werden vergezeld door kleinere gestalten, gekleed in donkere capes. Laat ons hopen dat deze verhalen niet waar zijn en dat onze wereld niet de volgende poort naar Quilonia zal zijn.

Eén goeie raad, als je deze duistere wezens ziet, laat uw angst of verdriet niet zien.