Ons Team

Jarenlange ervaring als troef!

Ken Reyniers is de enthousiaste zaakvoerder van Thienpont Artists & Events, uw organisatie- en artiestenbureau. Hij wordt bijgestaan door Gilda Storms, medewerker. Samen leiden zij het event management in goede banen. Verder werken wij met tal van losse medewerkers. Wilt u ook graag deel uitmaken van zo een feestteam? Stuur ons uw cv!

KEN REYNIERS

Ken Reyniers is een jonge, enthousiaste event manager die weet wat het belang is van een goed georganiseerd event en entertainment. Met zijn creatieve ideeën staat hij garant voor prachtige producties waarbij u origineel kan uitpakken naar uw klanten toe.

TeamKen begon als Sales advisor bij de firma Telenet waar hij voor het eerst in contact kwam met verscheidene artiesten, events en showbizz. Zijn ervaring vanwege de sales, leggen van contacten, out of the box denken die hij bij dit bedrijf opbouwde vormde meteen een mooie brug naar de oprichting van zijn eigen eventbureau “(R)Eventing”. Met Reventing heeft hij ondertussen tal van mooie events en producties neergezet als ook succesvolle sport events en teambuildings voor verscheidene bedrijven en gemeentebesturen.

Begin 2015 kwam Ken voor het eerst in contact met Gilda Storms op dat ogenblik de zaakvoerster van “Thienpont Artists & Events”. De twee konden het zakelijk uitstekend met elkaar vinden waarop Ken met zijn bedrijf aan de slag ging voor “Thienpont Artists & Events”. Ondertussen werd sinds  augustus 2016 het bedrijf Thienpont Artists & Events overgekocht door Ken Reyniers en werden de rollen omgedraaid. Gilda wilde een stapje terug zetten, maar blijft uiteraard zeer nauw betrokken bij de firma Thienpont Artists & Events.

GILDA STORMS

Gilda Storms weet als geen ander wat internationale contacten en klantenrelaties betekenen. Ze studeerde in 1981 af aan de Elite school in Antwerpen waar ze de opleiding ‘Toerisme – Public Relations – Talen” met glans beëindigde. Ze ging aan de slag als ‘booking secretaresse’ bij Touroperator C.I.T./EVASION en raakte daar gefascineerd door de wereld van reizen en vliegen.

TeamNa een tussenperiode als receptioniste/secretaresse bij platenfirma BMG/Ariola trad ze in 1985 in dienst bij Sabena. Ze volgde cursussen voor ‘vliegend cabinepersoneel’, ‘industriële hulpverlener’, ‘senior cabin crew’ en ‘PBS Instructor’. Ruim 16 jaar lang vloog Gilda de wereld rond als stewardess en als senior cabin crew tot Sabena in 2001 de boeken moest neerleggen.

Gilda besloot om haar internationale ervaring en uitgebreide talenkennis (Nederlands, Frans, Engels, Italiaans en Duits) in de zakenwereld te benutten. Met veel enthousiasme staat zij vandaag Ken Reyniers bij in het team van Thienpont Artists & Events.

De organisatie van uw evenement is bij Ken, Gilda en de rest van het team in goede handen.

Thienpont… en het is nog nooit zo feest geweest.

Ken & Gilda

Prijslijst