Referenties

algemeen Thienpont Nieuws

“Edje Ska & De Pilchards” viert hun 10 jarig bestaan!

2018 wordt een heus feestjaar voor de party- & coverband “Edje Ska & De Pilchards”.

Edje Ska & De Pilchards viert namelijk hun 10 jarig bestaan. De compleet vernieuwde show werd omgedoopt tot de “DECENNIAL TOUR 2018”.

Hiermee zullen leadzanger Edje Ska en zijn muzikanten (de Jean-Marie’s) heel Vlaanderen en Nederland doorkruisen in hun allom gekende stijl.

Nieuwe kostuums, een gloednieuwe verjaardagsshow en een nieuwe playlist met de beste hits die ze speelden in de afgelopen 10 jaren werden voorzien.

Edje Ska & De Pilchards spelen telkens een uitgebreide set van 1 x 90′ live concert waarin het publiek van de eerste tot de laatste minuut kan mee dansen, zingen en swingen op gekende pop en rockhits uit de laatste 5 decennia!

In de afgelopen 10 jaren traden ze onder andere op tijdens Polé Polé Beach, Vlaanderen Zingt, Cyclocross Ruddervoorde, Tripeldagen Brugge, De Ronde van Vlaanderen, Jan Primusfeesten, Parkpop te Mechelen, enz…

Van AC/DC tot de 90’s medley, met Edje Ska & De Pilchards bent u tijdens dit jaar verzekerd van een spetterende show met 90 minuten ambiance en sfeer.

BOEK HUN “DECENNIAL TOUR” nu exclusief bij Thienpont Artists & Events!

%d bloggers liken dit:
Spring naar toolbar