Referenties

algemeen

Paul Michiels Liefde Voor Muziek

In het TV programma ‘Liefde voor Muziek’ was Paul Michiels gisteravond te bewonderen als centrale, muzikale gast. Alle artiesten brachten er op hun manier hulde aan Paul door één van zijn (hit)songs in een ander jasje te steken.
Paul Michiels eindigde zijn avond met een indrukwekkende versie van “Let’s Dance” van David Bowie. Een song die vast ook de komende maanden op zijn live concerten te horen zal zijn.

Paul verkeert duidelijk in artistieke topvorm! IJzersterke songs door één van de beste stemmen van het land. Dat zal opnieuw het handelsmerk zijn van Paul en zijn liveband komende zomer. Energiek en rockend! Een perfecte reden om hem te boeken op jouw festival.
De playlist zal gevuld zijn met ‘the best of’ van zijn eigen muzikale oeuvre (oa Soulsister-klassiekers), doorspekt met wereldnummers van zijn favoriete artiesten.
Paul Michiels kan live rekenen op deze topmuzikanten: Hervé Martens: keys // Chris Van Nauw: guitar // Dave Imby: drums // Ibernice MacBean & Nina Babet: backing vocals.

Heeft u de aflevering nog niet gezien of wenst u enkele versies te (her)bekijken, surf dan naar http://vtm.be/liefde-voor-muziek.

%d bloggers liken dit:
Spring naar toolbar