Referenties

Acrobatie Animatie

Aerial Silks & Cyr Wheel

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
Aerial Silks & Cyr Wheel 1 x 8′ € 1.100

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

Het nieuwste kroonstuk: Silks & Cyr

Een verrassende en wereld unieke show! Nog nooit op deze manier eerder gezien – de combinatie van een spectaculaire en expressieve Cyr Wheel act met de elegante en prachtige bewegingen van de luchtacrobaat in de Tissue. Twee acrobaten, twee verschillende disciplines; gecombineerd in één overweldigende show act.

Startend als een duet op de grond, scheiden ze zich naar de Cyr en Tissu om later weer te verenigen in de lucht. – De show vult de complete ruimte, een perfecte show voor een groot evenement. The doeken hangen aan het plafond en nemen een leidende rol terwijl de Cyr Wheel rond het doek draait op de grond. Op het hoogtepunt komen de artiesten samen in de doeken voor een duet hoog in de lucht. De krachtige acties genereren dynamische choreografieën met constante veranderende impressies. Een spel tussen geslacht; vrouwelijke elegantie en mannelijke kracht! Een perfecte combinatie om het publiek te blijven verbazen.

Boek deze hoogwaardige act en laat uw gasten zich verbazen over deze wereld unieke act! Acrobatiek op het hoogste niveau.

Spring naar toolbar