Referenties

90's & Nillies Internationale Artiesten

Alice Dj

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
Live on Tape 1 x 30′ Op aanvraag

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

Niet lang geleden, als je in Europa, Amerika of Azië was, kon je niet naar de radio luisteren of een club binnenlopen zonder ‘Better off Alone’, ‘Will I Ever’ en ‘Back In My Life’ te horen.

Het begon allemaal in 1999, toen een groep Nederlandse jonge deejays en getalenteerde producenten hun gratis samenwerking zagen uitmonden in een project dat meer dan een miljoen albums en 5 miljoen singles wereldwijd verkocht.

Het controversieel getiteld album “Who Needs Guitars Anyway?” Bracht maar liefst 5 internationale hits voort: Will I Ever (UK # 7), The Lonely One (UK # 16), Back in my Life “(UK # 4), Celebrate our Love (VK # 17) en Better Off Alone (VK # 2). Andere landen waar Alice Deejay de hitlijsten verpletterde, waren Duitsland, Frankrijk, Zuid-Afrika, Australië, Zweden, Noorwegen, Denemarken, België, Nederland, Spanje, Portugal en Canada. In 2002 besloten de energieke frontvrouw Judy en de ‘achter de schermen’ leden van de groep om te stoppen. De hits van Alice Deejay zijn echter nooit gestopt favorieten voor lucht- en clubspelen te zijn.

Niet minder dan een maand later; David Guetta aan de telefoon, die net klaar was met het opnemen van ‘Play Hard’ Ne-Yo en Akon, en toestemming vroeg om de ‘moordenaarshaak’ van ‘Better Off Alone’ op te nemen. Met als gevolg een nieuwe wereldwijde hit voor David en hernieuwde aandacht voor Alice Deejay.

Alice Deejay is terug met een nieuwe stem en gezicht, Amsterdam DJ en zanger Ilona, ​​beheerd door … de grondleggers van de groep, dus het zit allemaal in de familie.

Oh, en een enigszins afgekorte naam … Alice DJ. Beschikbaar voor 100% live-shows met de originele Alice DJ hit singles en met krachtige medleys en live mashups ter ere van de beste dance hits van de jaren 90 en 00. Je bent beter af met Alice DJ aan je zijde. Krijg dit energieke drietal nu terug in je leven!

Spring naar toolbar