Referenties

90's & Nillies Artiesten Winterbar Zangeressen

Betty

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
Live on Tape 1 x 30′ € 1.200

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

De gekendste lach van Vlaanderen is terug… en daar zijn we blij om!

Betty. Je kon er de laatste weken niet om heen: Betty is terug! Ze kleurde volop de pers door haar passage op de MijnStagevan Kamping Kitsch Club en ook Big Brother bestaat 20 jaar.

Het kriebelt meer dan ooit om terug op het podium te staan. Betty is dan ook een ambiancemaker in hart en nieren, is steeds goedlachs, brengt een tikkeltje sexiness en… heeft humor op de koop toe! Dit is dan ook waar Betty voor staat… een sexy volksfiguur zoals er niet veel meer zijn.

Tijdens de optredens komen uiteraard alle gekende Betty-hits voorbij zoals ‘Gek Op Jou’, ‘Boys Boys Boys’, ‘Come To Me’ …  die aangevuld worden met een leuke mega-ambiance medley! 

Extra – maar niet onbelangrijk – weetje: Betty is dezer dagen ook terug te vinden in de studio waar ze volop aan een nieuwe typische Betty ambiance single aan het werken is. De release? Die is voorzien rond de carnavalsperiode.

BETTY OWCZAREK – ‘GEK OP JOU’ – BIG BROTHER – ‘BOYS BOYS BOYS’ – PLAYBOY – ‘COME TO ME’ – MASTERCHEF – ‘SI DOUCE’ – GEK – ‘OHLALA, DEZE NACHT GAAT HET GEBEUREN’ – FRIVOOL – ‘YOU’RE THE ONE’ – EUROSONG – ‘DECADANCE’ – BIBA BINOCHE – ‘KOEL ME AF’ – GOEDLACHS – ‘JE T’AIME MELANCOLIE’ – FEMME FATALE

Spring naar toolbar