Referenties

Brasil Fuzue

Formules & Prijzen

Duur optreden: 1 x 90′

Duur optreden: 2 x 45′

Nu boeken

Brasil Fuzue is een populair dansspektakel begeleid door een talentvolle groep muzikanten.  De choreographien tonen zowel vroegere als hedendaagse personages, steeds gekleed in creatieve en kleurrijke kostumes.
De basis van het recept is heel eenvoudig: traditionele Nagô, een snuifje modern, veel samba en noordelijke swing,  dit alles geeft de toeschouwer een smakelijk palet van Brazilië.Dit spektakel is het resultaat van de ontmoeting van verschillende artiesten afkomstig uit verschillende regios uit Brazilië en die hier in België een ankerpunt gevonden hebben en samen laten ze ons kennismaken met een veelvoudig Brazilië, een mengeling van tradities en modernheid, rijkheid en eenvoudige elegantie.

De muzikanten en dansers openen voor u de poorten van het hedendaagse Brazilië en tonen een samensmelting van oude culturele tradities met de stedelijke modernheid.Brasil Fuzue is een levend spektakel bedoeld voor een nieuwsgierig publiek dat het hedendaagse Brazilië wil leren kennen, dat gevestigd is op een kruispunt van talloze samenstellingen en contrasten.
De show is verdeeld in 4 onderdelen.  Elk onderdeel is begeleid door een muzikaal universum, die zijn eigen verhaal verteld.

Deel 1: Fuzue
Het geheel start in een geheimzinnige sfeer, benadrukt door rustige authentieke uit Afrikaanse en Amerindiaanse dansen, de toeschouwer maakt ook kennis met de Samba funk, een moderne stedelijke dans.

Deel 2: Rio Antigo
Dit 2de deel toont ons een koppeldans die uiterst elegant en creatief is: Samba de Gafieira.

Deel 3: Nordeste
In dit 3de deel, maakt men kennis met de ingrediënten van de Forro, een heel populair ritme bij de boeren uit het noordoosten van Brazilië.

Deel 4: Carnaval
Eindigen doen we met de langverwachte carnaval op het ritme van de Samba en de Batucada, u meeslepend in het kielzog der waanzin, de verleiding en de prachtigheid!Technische inlichtingen:De show duurt 1u30.  Hij kan in 1 deel gebracht worden of met een pauze in 2 delen van 45 minuten.

Het totaal aantal artiesten bedraagt 14: 8 muzikanten en 6 dansers.  Het aantal artiesten kan steeds verhoogt worden naargelang het evenement. Een podium van minstens 8m/8m is nodig Aanpalend aan het podium is minstens 1 grote verlichte kleedkamer van +/- 20m2 nodig voor de talrijke kostuumwissels. Niet inbegrepen is de geluids- en lichtinstallatie

Spring naar toolbar