Referenties

Animatie Steltloopacts

Bukarang

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
Steltloop animatie (4 acteurs) 2 x 45′ € 1.150
Extra uur Steltloop animatie 1 x 45′ € 325

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw en excl. verplaatsingsonkosten. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

Een walking-act met als basis 3 steltenlopers, 1 acteur op springstelten, waar voornamelijk mime en muziek de basis vormen om te communiceren met het publiek.

Bukarang. Geschikt voor alle evenementen zoals braderieën, straattheaterfestivals, markten, kermissen, opening beurzen, onthaal evenementen, …

Deze act kan zowel binnen (hoge ruimtes min 5 meter hoog) als buiten gebracht worden Het basispakket bestaat uit twee keer 45 minuten, met een minimum pauze van 30 minuten. Deze is tevens uitbreidbaar per 45 minuten met telkens dezelfde minimum pauze van 30 minuten tussenin.

Voor een parade of stoet gaan de acteertijden in van zodra wij dienen klaar te staan op stelten in afwachting van het vertrek van de parade of stoet. Indien de acteertijd langer duurt dan deze die voorzien is in het contract, zal het supplement van 45 min aangerekend worden per ingang van elke extra 45 min.

Enkel en alleen bij een parade of stoet zullen wij geen pauzes nemen tussen de vooropgestelde acteertijden.