Referenties

Artiesten Senioren Zangeressen

Connie Neefs

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
Live Concert 2 x 50′ Op aanvraag

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

Connie Neefs is bekend van radio en televisie.

Connie Neefs. Als zangeres heeft zij een carrière uitgebouwd met o.a. het gereputeerde VARA-Dansorkest, het BRT-Orkest, harmoniën, big bands en andere orkesten. Connie was te gast op Nordring, won de ‘Coup d’Europe Musicale’ in Villach, nam deel aan Canzonissima, zong het Gordellied.

Met haar muzikanten treedt zij op in Vlaamse theaterzalen met klassevolle liedjesprogramma’s zoals ‘65 jaar Televisie’ en ‘Zet de Radio wat luider’.

Samen met Micha Marah staat ze op de planken met ‘Lang zullen we leven’, een muzikaal vertelprogramma over het leven van 0 tot 100 jaar, met fijne liedjes en beelden.

In december 2015 stelde Connie een bijzonder kerstconcert samen voor Foundation Mechelen. Samen met dochter Hannelore en Jasmine Jaspers zong ze met de Gery’s Big Band in een volle Sint-Romboutskathedraal.

Nieuw voor 2018-2019 is ‘Louis Neefs, Wat een Leven’ waarmee ze samen met dochter Hannelore en musicalster Hans Peter Janssens zal optreden tijdens een uniek hommage-concert.

Spring naar toolbar