Referenties

DJ

Crazy Sir-G

Formules & Prijzen

DJ-Set: Op aanvraag!

Nu boeken

Een brok pure energie en muzikale kennis “On Stage”!

De handelsmerken van Crazy Sir-G overtreffen de normale draaitafelkwaliteiten. Tijdens zijn set zul je hem vaak op het podium vinden met acrobatische stuns en het entertainen van de menigte. Weten welk nummer er naast komt en zijn eigen beats mixen, hij is in staat om verbluffende acts en danspasjes uit te voeren.
Dit is wat Crazy Sir-G maakt tot zo’n gewilde DJ en entertainer voor evenementen. Zijn enthousiasme, muzieksmaak en -prestaties zorgen ervoor dat elke menigte wild wordt en de tijd van hun leven heeft.

Je kunt hem ook op de radio NRJ vinden als DJ Resident voor de nummer één radioshow Extravadance

Referenties:

Op zijn huidige tournee speelt Crazy Sir-G in Frankrijk, Kroatië, Italië, Letland, Rusland, Spanje, Zwitserland, Duitsland, Cyprus en België voor bedrijven en evenementen zoals:

Laundry Day, NRJ in het park, NRJ Music Tour, Destino Ibiza, Zomerfestival, Color Run, Lexus, Mobistar, Orange, Proximus, Baxter, BMW, Mercedes, l’Oréal, Danone, Coca-Cola, Joico, J & B, Optima Tennis Open, Adecco, Monroe Beach, O’Neill, Porsche, Scapa, Riverwoods, Jack & Jones en de officiële Miss Belgium Afterparty!

Tags