Referenties

Acrobatie Animatie

Cyr Wheel

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
Cyr Wheel (Solo + LED) 1 x 7′ € 1.100

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

Draaiende kracht – Één van de meest geprezen shows 2019!

De kunstenaar verlicht het podium met zijn zeer energieke Cyr Wheel-show. Fascinerend – als magie cirkelt en draait de artiest moeiteloos in het wiel. Het heeft een verbazingwekkende precisie en balans nodig om de enkele hoepel constant in beweging te houden.

In de laatste jaren werd deze moderne sportdiscipline erg populair in de wereld van entertainment. Het circus en de variété van vandaag kan bijna niet meer zonder. Het publiek zal gegarandeerd enthousiast zijn en lang napraten over deze expressieve show van Wheel Sensation. Esthetisch, krachtig en uniek.

Naast de standaard show kunt u ook indruk maken op uw publiek met de verbluffende LED-toevoeging. Deze unieke LED Cyr Wheel Act zal uw gasten verrassen en fascineren! Het is een oogverblindende, energierijke licht-show met honderden lampjes geprogrammeerd op de muziek. Het perfecte entertainment voor bedrijfs- en gala-evenementen, productlanceringen en futuristische thema’s! Aanpasbare lichtpatronen en kleuren zijn programmeerbaar voor toffe beelden en figuren.

De LED-show heeft een mega impact omdat het traditionele circusentertainment verbindt met een futuristisch randje. De acrobaat creëert verbazingwekkende lichtpatronen terwijl hij draait, spint en acrobatische bewegingen op het podium uitvoert.

Deze show kan op verschillende locaties worden uitgevoerd. Binnen of in de open lucht, mogelijk op vierkante of ronde podia, op de dansvloer, in de sportschool of een andere open ruimte direct tussen de gasten.

Spring naar toolbar