Referenties

Animatie Bedrijfsfeesten Straatanimatie

De Bedankingsbutler(s)

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
1 Acteur 1 x 60′ € 545
2 Acteurs 2 x 60′ € 645
1 Acteur 1 x 60′ € 1.025
2 Acteurs 2 x 60′ € 1.125

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. en excl. verplaatsingsonkosten. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

Pierre Le Maitre & zijn team zijn ‘s werelds meest gerenommeerde bedankingsbutlers.

De Bedankingsbutler(s), zij volgden diverse opleidingen in Londen, Parijs & New York en werkten oa. voor Queen Elisabeth II & Unicef. Gewapend met die rijke ervaring & voorzien van talrijke unieke materialen leiden Pierre en zijn collega’s uw bedanking in goeden banen.

U wil graag dat uw evenement feilloos maar niet onopgemerkt verloopt? En u wil uw genodigden graag hartelijk danken? Dan zijn Pierre & co dé juiste personen op de juiste plaats! Energiek & doortastend, stijlvol en 100% professioneel onthalen, begeleiden & bedanken zij uw gasten.

Onthaal, receptie of (walking) diner, Pierre & zijn collega-butlers voelen zich overal in hun sas. Uiteraard begint hun missie steevast met een dankwoordje betreffende de aanwezigheid van uw genodigden. Zonder hen was het feest of event immers niet geslaagd!

Maar de dankuwel-service van Pierre en zijn team reikt veel verder. Aan de hand van een reeks originele en zelf ontwikkelde bedankingsmaterialen zeggen zij uw genodigde niet één maar ontalbare malen dankuwel. De kleine bedanking (kleine merci-snoepjes), de gepersonaliseerde bedanking (zelf ontwikkelde bedankingsapp), de kraslotenbedanking (inclusief krasmuntje omdat u uitmuntend wast), de zeer originele gecodeerde bedanking & de u-verdient-een-pluim-bedanking zullen uw gasten & genodigden geenszins onberoerd laten.

Goochelen kunnen Pierre en zijn collega’s niet, en toch toveren ze probleemloos een glimlach op eenieders lippen. Er hoeft immers niet altijd een konijn uit de hoed te worden getoverd om iets magsich te beleven …

Spring naar toolbar