Referenties

Coverbands

De Faute Bendt

Formules & Prijzen

TYPE
DUUR
PRIJS
Live in Concert 1 x 90′ à 120′ € 2.485

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

DE FAUTE BENDT – COVERBAND BIJ UITSTEK!

De Faute Bendt is een absolute aanrader voor jouw event, live optreden of stadsfestival.

Met foute muziek wordt meestal dat soort muziek bedoeld dat je eigenlijk niet goed mag vinden, maar dat stiekem toch heel populair is en die op feestjes de vuur in de lont steekt.
Maar wat krijg je als je een stel kwaliteitsmuzikanten op deze muziek loslaat?
De Faute Bendt, dus. Een reeks medleys, nummers uit de jaren ’70, ’80 en ’90 en een feestje dat als een felgekleurde, stoom afblazende trein door de zaal raast. Denk aan het ‘vreselijke’ Material Girl of Papa Don’t Preach van Madonna, het door iedereen gehate Copacabana, Sex Bomb van Tom Jones waar nooit iemand naar luistert.

Of nummers als Sex on the Beach, Daddy Cool of Born to be Alive waar je echt niet mee betrapt wil worden op je playlist. En wat denk je van Barbie Girl, La ballade des gens heureux en Comment ca va?
Hoe fouter hoe beter, moet Jurgen Dejaegher, frontman  en bezieler van de Faute Bendt, gedacht hebben en hij  bestelde meteen een hele batch buitenissige kostuums bij de kleermaker.
Alles wat de Faute Bendt op het podium brengt, kan op een of andere manier ondergebracht worden bij het soort muziek dat je niet leuk mag vinden, maar waarvan je van tevoren weet dat ze de sfeer erin brengt.

Vanuit hun thuishaven in het caravanpark verzamelt de band covers, eigenzinnige muzikanten en geflipte zangers. En overal waar ze gespot worden, brengen ze de meest crazy feestjes op gang.

Wilt u zeker zijn dat uw feestje of evenement echt ‘los gaat’?
Eén adres: de Faute Bendt.

Ambians verzekert!