Referenties

Après-Ski Artiesten Carnaval Internationale Artiesten

De Havenzangers

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
Live on Tape 1 x 30′ € 1.795

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

De Havenzangers 2.0, dat zijn vader Willem en zoon Wesley Mulder.

De Havenzangers als sfeermakers pur sang, afkomstig uit Apeldoorn, hebben zij wel kaas gegeten (flauw Hollandersmopje) van een stevig feestje.

Uit het Nederlandse circuit zijn ze intussen met hun talloze hits niet meer weg te denken. En hoewel de gemiddelde Vlaming hun liedjes meteen herkend, moet België zeer, maar dan ook zeer dringend nog veroverd worden.

Naast hun eigen vrolijke, steeds populairder wordende repertoire, kunnen de Mulders putten uit een hele resem feestklassiekers; erfenis van de originele Havenzangers, waar vader Willem trouwens nog deel van uitmaakte.

Met goede raad als “Trouw niet voor je veertig bent” en diepzinnig filosofische levensbeschouwingen als “In de hemel is geen bier, daarom drinken wij het hier” gaan ze carnavalskrakend door het leven. Geen publiek dat jong of oud genoeg is om niet vatbaar te zijn voor aanstekelijke meezingers als “’S nachts na tweeën” en “Cheerio”.

Spring naar toolbar