Referenties

Mobiele Muzikale Animatie

De Muziekauto

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
Mobiele Muzikale Animatie 4 x 30′ € 900

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

Met zijn zelfgebouwde MUZIEKAUTO kan muziekkunstenaar Arthur van Poppel wel 50 instrumenten tegelijk bespelen, zonder gebruik te maken van computers. Dit wordt mogelijk gemaakt door honderden bewegende delen, waaronder pallen, nokken, hefbomen, draaiende wielen en assen. Daarnaast bevat de MUZIEKAUTO een perfecte geluidsinstallatie, verlichting, een rookmachine en een confettikanon. Tijdens het spelen gaat de Muziekauto ook nog eens 5 meter de hoogte in!

Arthur van Poppel brengt entertainer  een gevarieerd repertoire ten gehore, met bekende Nederlandse, Engelse en Duitse liedjes. Uw publiek wordt op spectaculaire wijze vermaakt. Deze act is fantastisch entertainment, geschikt voor jong en oud en is een leuk alternatief voor uw looporkest, dixielandband, jazzband, blaaskapel of straatorkest. Deze muzikale act is meer dan alleen straatmuziek . Het is straatanimatie, straattheater en straatmuziek tegelijk.

De MUZIEKAUTO is breed inzetbaar voor o.a. winkelcentra, jaarmarkten, braderieën, meubelboulevards, bedrijfsfeesten, openingen, evenementen en instellingen. Bij slecht weer beschikt de Muziekauto over een overkapping. Spelen in de regen is dus geen enkel probleem.

Technische informatie
  • Breedte, ingeklapt: 129cm
  • Hoogte ingeklapt: 175cm
  • Benodigde speelruimte: 5 bij 5 meter.
  • Minimale werkhoogte: 2,5 meter.
  • Benodigde stroomaansluiting: 220 V,10 A.

Voor slecht weer beschikt deze act over een overkapping.