Referenties

Après-Ski Artiesten Belgische Groepen Carnaval

De Pitaboys

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
Live on Tape 1 x 35′ € 750

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

DE PITABOYS: “Waar is da feestje?”

Deze hit van De Pitaboys resulteerde in een 8 weken durende nummer 1 notering in de Vlaamse Ultratop, een notering op nummer 10 in de Ultratop Algemeen.
Geen radio- en tv-zender kon er aan ontkomen, Radio 2 bracht De Pitaboys tijdens Muziekcafé, VTM voerde De Pitaboys op tijdens Anne’s Vlaamse 10, zelfs Het Glazen Huis van Studio Brussel ging er in mee en TMF legde De Pitaboys in hun bed tijdens WTF!
De Pitaboys zijn eigenlijk ontstaan als een grap. Maar nu na 5 maand is “Waar is da feestje” bezig aan een re-entry in de Vlaamse Ultratop op nummer 6!
En er is nog goed nieuws, want De Pitaboys zijn onder leiding van frontman Diego hervormd met een nieuwe bezetting. Zo is Luc er bijgekomen voor de toetsen en de DJ-set en pakken ze live uit met zangeres Babette, en zeker weten dat dit faam zal brengen!

Bovendien is Babette een absolute feestbabe en de perfecte insteek voor de “boys”. Diego en Babette; The Beauty and the Beast!
Een nieuwe single wordt zeer binnenkort verwacht en Vlaanderen kijkt hier met stip naar uit!
Er is ook hard gewerkt aan een zeer breed en stevig Vlaams repertoire wat resulteert in een massa nieuwe songs, wat meteen al enkele albums zou kunnen vullen!
De Pitaboys staan live garant voor 35 minuten absolute feestmuziek live gebracht door Diego en Babette met Luc aan de toetsen/mix/. . .  .

Feesthits ten top!

De Pitaboys zijn uitgegroeid tot een ware act en je kan je verwachten aan hits aangevuld met nieuwe feesthits, covers en heuse feestmedleys. Stil blijven zitten is geen optie, een polonaise opvoeren daarentegen is zeker en vast niet uitgesloten! En dit allemaal met hun gekende ‘Pitasaus’ eroverheen! Origineel en gesmaakt!
Als DJ-set mag je je verwachten aan 90 minuten ambiance met een mengelmoes van Feesthits, Hits, Foute muziek en een vleugje 90’s en toegankelijke retro house!  De dj-set wordt gebracht door Luc en Diego (dj en mc).

Het is voor De Pitaboys ondertussen een zekerheid; Vlaanderen kán, en wíl feesten! En daar zullen zij in de toekomst graag op inspelen!
“Geen Feest zonder De Pitaboys” is hun motto en dat maken zij absoluut waar! En geen feest zonder een feest(act)! “Waar is da feestje? Juist ja, waar De Pitaboys zijn! ”

Spring naar toolbar