Referenties

Internationale Artiesten Puur Hollands

Dennie Christian

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
Live on Tape 1 x 35′ € 2.995
Live on Tape & Presentatie 1 x 240′ € 4.400
Gastoptreden (Orkest) 1 x 35′ € 2.950

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

“Rosamunde” bracht de doorbraak!

Dennie Christian. Pas zijn vierde single bracht het succes: “Rosamunde”.
Dennie trok zich na zijn eerste vijf jaar als artiest uit Duitsland terug en concentreerde zich als zanger en tv- en radio-presentator op de Benelux. Als opvolger van Freddy Quinn presenteerde hij het “Schlagerfestival van Kerkrade” sinds 1982 .

De inmiddels 44-jarige had in de afgelopen 27 jaar zowel in Duitsland als ook in de Benelux groot succes als radio- en TV-presentator, als presentator van het Schlagerfestival en als zanger. Tot op heden heeft de in Bensberg geboren zanger ontelbare albums en singles uitgebracht en daarmee een platina en ettelijke gouden elpees verdiend.
Hij straalt nog steeds dezelfde charme en energie uit als in 1973, toen hij met „Rosamunde“ de eerste superhit scoorde.

Door hem werd het „Schlagerfestival“, dat hij sinds 1982 presenteert, tot een van de grootste en meest succesvolle shows in dit genre.
Ondanks zijn succes is de sympathieke krullenkop met beide benen op de grond gebleven. Voor zijn buren in zijn woonplaats Wardenburg (bij Oldenburg) is Dennie Christian „die aardige vent van hiernaast“. Nog steeds.

Hoewel hij door zijn vele verplichtingen niet veel vrije tijd met zijn gezin kan doorbrengen, kan Dennie Christian het zingen echter gewoonweg niet laten!