Referenties

Animatie Straatanimatie

Dikke Wielrenner

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
Straatanimatie 2 x 30′ € 625
Straatanimatie 3 x 30′ € 725

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. en verplaatsingsonkosten. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

‘Eddy is nogal ‘gezet’, en heeft daar last van; dat komt omdat hij teveel junk-food naar binnen heeft gesmikkeld… Hij kan wél redelijk fietsen, en dat wil ie o zo graag bewijzen aan wie dan ook!…Alleen zijn er dingen die hij niet kan met zo’n omvang, en gaat hij op zoek naar een wonderpil die hem ineens doet afslanken; en effectief, na die te hebben ingenomen puilen eerst zijn ogen uit, maar dan kan ie ineens allerlei akrobatische toeren uithalen; en meer!….

‘Eddy, de dikke Coureur’ is een originele komische fiets-performance met akrobatiek op een stuntfiets. Deze voorstelling is geschikt als een mobiele act in de puurste zin van het woord, voor gelegenheden als straat- en muziekfestivals (ook voor braderijen, autoloze zondagen, kermissen en dergelijke), en uiteraard geschikt voor jong & oud. De tijdsduur per animatie is 30′, tot maximaal 3 maal per dagdeel.

Technische vereisten;

Oppervlakte min. 1 meter vrije bewegingsruimte tussen de artiest en de rest (hetzij publiek of materiaal); totale oppervlakte: minstens 10m x 10m, liefst droog, hard, vlak & maximum 5% inclinatie. Set-up; 5 minuten tijd om het pak op te blazen en eventueel nog wat te schminken.

Spring naar toolbar