Referenties

Artiesten Senioren Zangeressen

Dina Rodrigues

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
Live on Tape (Weekends) 1 x 45′ € 800
Live on Tape (Week) 1 x 45′ € 700
Live on Tape (namiddag/week) 1 x 45′ € 600

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

De Portugese nachtegaal

Dina Rodrigues is een Portugese zangeres die in België woont. Ze brengt op het podium een zuiders repertoire van Portugese, Spaanse, Franse  en Engelse wereldhits, aangevuld met eigen werk. Niet onterecht word ze ‘De Portugese nachtegaal’ genoemd, haar stem en haar Zuiders temperament tillen elk evenement  de hoogte in.

Dina Rodrigues pakt dit jaar verfrissend uit met een nieuwe Portugese single: “ Este amor perdido”, het is een puur uptempo nummer over “Verloren Liefde“  Een nummer oorspronkelijk geschreven door niemand minder dan David Vandyck, Udo en producer Patrick Hamilton.

Voor opnames en promotie laat ze zich opnieuw ondersteunen door het volledige team waar zij in 2006 zeer succesvol mee van start gegaan was voor haar eerste single “Uma Casa Portuguesa“ waarmee zij de award van beste nieuwkomer bij de nationale Portugese televisie won.

De single werd geproduced door Patrick Hamilton en opgenomen in The Globe Recording Studios.

Met dit team wil ze niet enkel Vlaanderen verder veroveren maar richten ze nu ook terug hun pijlen op het buitenland.Verschillende tv-opnames in Portugal zijn reeds bevestigd.

Voor opnames en promotie laat ze zich opnieuw ondersteunen door Rcp Production, het volledige team waar zij in 2006 zeer succesvol mee van start gegaan was voor haar eerste single “Uma Casa Portuguesa“ waarmee zij de award van beste nieuwkomer bij de nationale Portugese televisie won.

Spring naar toolbar