Referenties

DJ F.R.A.N.K.

Formules & Prijzen

DJ Set: 1 x 60′

DJ Set: 1 x 90′

DJ Set: 1 x 120′

Nu boeken

RESIDENT TOPPER BEKEND IN ALLE BEKENDE CLUBS VAN BELGIË!

In zijn beginjaren speelt DJ F.R.A.N.K. de pannen van het dak in de Belgische discotheken Highstreet, Dixies en Carré. Na dit waanzinnige succes zet de resident deejay in 1997 zijn eerste stappen in de producerwereld. Hij ontwikkelt met Danny C een fenomenaal geluid, de jumpersound.

In de zomer van 2003 volgt de grote doorbraak. DJ F.R.A.N.K mixt ‘Summerjam’ van Underdog Project met ‘Fiesta’ van The Sunclub. Het nummer wordt een gigantische hit en de plaat gaat maar liefst een miljoen keer over de toonbank. In één klap geniet DJ F.R.A.N.K internationale faam en wordt hij goede maatjes met wereldsterren Robbie Williams, 50 Cent en Beyoncé.

Als Frank Ti-Aya, Natural Born Grooves en andere alter ego’s maakt DJ F.R.A.N.K aanstekelijke clubsounds en radiotunes. Met het nummer ‘Candy’ scoort de wonderboy opnieuw een Europese mega hit.

In 2011 ontvangt hij platina voor ‘Discotex (Yah!)’, een dance nummer met een wereldwijde release en een hoge x-factor dankzij de sample van Anita Meyer ‘Why Tell Me Why’.

Momenteel maakt hij furore op bijna alle bekende Belgische en internationale festival scenes zoals Tomorrowland, Laundry Day, enz…

Boek deze topper nu!