Referenties

DJ Peter Luts

Formules & Prijzen

DJ Set: 1 x 90′

Nu boeken

DJ Peter Luts – Topper op elk podium!

Toen hij 12 werd, kreeg DJ Peter Luts een klein orgel en begon hij te experimenteren met muziek en melodieën. Niet veel later kocht hij zijn eerste synthesizer en begon hij eigen muziek te maken. Op zoek naar opportuniteiten om zijn passie voor muziek met publiek te delen, stapte hij in verschillende groepen. Maar al snel besefte hij dat muziek componeren en producen hem meer creatieve vrijheid zou geven.

Beïnvloed door artiesten zoals Depeche Mode en Jean Michel Jarre begon hij dance muziek te maken en bracht hij zijn eerste nummer uit met de titel “Heliac – The Candle”. Sinds hij resoluut voor dance koos, heeft Peter ons heel wat projecten en hits gebracht. U kent hem van de succesvolle groepen zoals Lasgo, Ian Van Dahl, Pearl en AnaGrace.

U hebt zeker al gedanst op zijn clubprojecter Groovewatchers, Nu-Gen, Heliac en uiteraard de titels die hij onder zijn eigen naam gereleased heeft. Al deze successen bewijzen dat Peter een uitzonderlijk talent bezit: een fijn gevoel voor hits en voor wat het publiek wilt horen. En het beste bewijs is zonder twijfel zijn internationale hit ‘The Rain’ die hij in 2010 uitbracht en de charts in o.a. Spanje, Frankrijk, Zwitserand, Polen, Nederland en zelfs Mexico haalde. Geen wonder dat Axwell, Technotronic, Yoav, Zornik, Praga Khan, Roachford, Dizkodude, Angelissa en velen andere bij Peter hun tracks lieten remixen.

Maar Peter is niet alléén een top producer, hij is ook een zeer gekend en veel gevraagde DJ. Zo reist hij de hele wereld rond om het publiek te verleiden met zijn betoverende mix van muziek en beats. Hij heeft ervoor gekozen om house en progressive house te dj’en. Bijna elk weekend kan u hem aan het werk zien in de bekendste buitenlandse clubs zoals Pacha (Ibiza), Loft (Paris,France), MAD (Lausanne, Zwitserland) en de prestigieuze Amnesia in Miami (VS). En tussen de buitenlandse opdrachten door draait hij als resident in Noxx (Antwerpen, België).

Zij die niet al te vaak de clubs bezoeken kunnen Peter wekelijks aan het werk horen op MNM en heel wat andere radio’s van Denemarken tot de VS.  Peter zal ons ongetwijfeld nog lang blijven verrassen als producer van tracks die lang in ons geheugen gegrift zullen blijven, of als headliner DJ van heel wat feestjes en festivals.