Referenties

Bedrijfsfeesten DJ

DJ Renne

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
DJ-Set 1 x 180′ € 550
Extra Uur – DJ-Set 1 x 60′ € 100
Discobar & Verlichting (200 pers.) / € 300

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

ALL-ROUND DJ VOOR BEDRIJFSFEESTEN, PRIVE PARTY’S, OPENBARE EVENTS!

DJ RENNE zal u gedurende 4u entertainen, plaatsing en verplaatsingsonkosten zijn inbegrepen in deze prijs binnen een straal van 15km.

De 4 uren beginnen te lopen vanaf het ogenblik dat onze DJ bij u op het event/feest dient aanwezig te zijn.

AMBI, 90’s, 80’s, 60’s, Nillies, hedendaagse muziek, voor DJ RENNE maakt het geen verschil! Renne draait perfect wat uw publiek verwacht dat hij zal draaien. Als u op zoek bent naar een betaalbare DJ die uw event kan kleuren met de juiste muziekkeuzes en ambiance, dan is hij de oplossing voor uw event.

Zijn de uren opgebruikt en staat uw dansvloer nog vol?! Dan kan u perfect per uur bijbetalen en DJ Renne verder laten doen waar hij voor gekomen is. Uw gasten een avond geven die nooit vergeten zal worden.

U heeft ook de mogelijkheid om een discobar en verlichting te laten meebrengen die tot 200 personen kan dekken. Dit voor een kleine meerkost.

AMBIANCE WORDT VERZEKERD!

U kan DJ Renne ook in combinatie met een geweldige coverband of andere artiest boeken voor uw event. Wij bieden DJ Renne bijvoorbeeld in een all-in pakket aan samen met de Coverband Stiks. Het programma ‘Stiks & DJ’ omvat een volledig programma van 5u entertainment op jouw event. Inclusief, licht- en geluidsinstallatie tot 300 personen!

Spring naar toolbar