Referenties

DJ

DJ Ward

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
DJ-Set 1 x 60′ € 1.150
DJ-Set 1 x 90′ € 1.350
DJ-Set 1 x 120′ € 2.150

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

‘My life is music and music is life’ vat deze turntable whizzkid het best in acht woorden samen.

DJ Ward. Veelzijdigheid is troef, want Ward staat bekend als Belgisch meest getalenteerde crossover dj. Van Studio 54 in het Sportpaleis, Tomorrowland, Versuz V3, City parade, Laundry Day, Summerfestival, The Hive @Werchter Festival, Qmusic Party tour tot I Love the 90’s – The Party in de Ethias Arena. Als geen ander slaagt Ward erin de meest onmogelijke muziekstijlen en tempo’s in elkaar te mixen. Festivals, televisie- en radio-roadshows, clubs, parties, corporate events, hij is een veel gevraagde gast voor een zeer uiteenlopende reeks van events, want geen dansvloer is té klein of té groot. Verschillende van zijn sets zitten ondertussen gebrand in het collectief geheugen van de party-crowd.

Ward heeft een zeer eigen herkenbare dj-stijl. Hij geeft een hele nieuwe betekenis aan de term ‘eclectic all round dj’, van commercieel tot alternatief of een crossover van de twee, alles kan. Aan de basis hiervan liggen creativiteit en een zeer brede muzikale interesse en kennis. In de “bizz” noemen ze hem niet voor niets een muzikale kameleon. Ook zijn speciale video-geanimeerde dj sets zijn een unicum.

Ward geeft zich altijd 100%. Hij heeft de gave zich aan te passen aan de noden van een publiek. Het is net dat wat zijn dj sets zo sterk maken. Ward is altijd op zoek naar die speciale connectie met de dansvloer. Een lang op voorhand gevulde agenda en volle zalen zijn hiervan het bewijs.

Er zijn weinig zekerheden in het leven, maar Ward is er zonder twijfel één van.

Now get that party started!

Tags
Spring naar toolbar