Referenties

Domino

Formules & Prijzen

Live in Concert: 1 x 120′

Nu boeken

U plant een evenement, feest of festival waar uw gasten nog lang over napraten?

Domino is de formule die u zoekt!

U wilt dat uitstekende live muziek top-entertainment wordt?

Pure animatie voor uw gasten in plaats van een zoveelste podium met band?

Het unieke aan DOMINO is dat de muzikanten zich tussen uw gasten begeven om hen zo optimaal mogelijk bij het feestgebeuren te betrekken. Zo ontstaat er een unieke interactie tussen band en publiek waardoor de muzikanten onmiddellijk kunnen inspelen op de wensen en verzuchtingen van uw gasten.  Geen vooraf ingestudeerde playlist dus maar muziek waar uw gasten om vragen.

Een bedrijfsfeest, personeelsfeest, verjaardagsfeest, doopfeest, … voor uw feest is DOMINO de absolute topper. Het uitgebreide repertoire van de bandleden, hun flexibiliteit, professionaliteit en uitstraling zorgen ervoor dat uw feest in no time een bijzonder sfeervol top-event wordt. DOMINO staat ook open voor thema-avonden. Alles op maat van de klant.
Het geheim van deze succesvolle formule is de ijzersterke bezetting.
Miss Cycone Tabitha neemt de leadvocals en percussie voor haarrekening. Met haar prachtige stem kan ze zowat alle nummers aan. Dat vond tv-kijkend Vlaanderen al in 2003, toen ze het schopte tot finaliste in het populaire programma Idool.

3’m P’trol (Peter Bosmans) is de gitaarvirtuoos die ook vocaal verschroeiend kan uitpakken.
Als oprichter van en drijvende kracht achter DOMINO heeft zanger/bassist Maccie (Marc Willems) de voorbije jaren bij het succesvolle duo Tilt al ruimschoots laten zien wat hij in huis heeft.

Omdat flexibiliteit hét handelsmerk is van DOMINO kan de groep nog worden uitgebreid met saxofoon, trompet, percussie, accordeon, beatboxer, breakdancers en danseressen. Hun aanwezigheid maakt een DOMINO-optreden helemaal af waardoor live muziek puur top-entertainment wordt.
Extra uitbreiding van dit trio tot 12 personen met beatboxer, saxofonist, accordeon, blazers sectie, percussie, dansers, dj, enz. is mogelijk.

Spring naar toolbar