Referenties

Artiesten Belgische Groepen

Dynamite

Formules & Prijzen

TYPE
DUUR
PRIJS
Live on Tape 1 x 35′ € 1.300

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

Vlaanderens meest tot de verbeelding sprekende Ambi Act!

Dynamite scoorde hun eerste hit begin jaren 2000 met “Sex Met Die Blonde” die ze maakten voor de toen in het Big Brother huis zittende Betty.
De plaat stond na 2 weken al op nummer 1 en Dynamite werd op de landkaart gezet.

Met de opvolger, “De Pizzadans”, ging het hek helemaal van de dam!

7 weken op nummer 1 in de Vlaamse Top 20 en 2 weken op Nummer 1 in de Ultratop 50 waar de plaat 21 weken lang in stond. Een Gouden plaat, een ganse zomer op de dijk in Blankenberge voor 10 Om Te Zien er bovenop.

Dan nog de best verkochte Nederlandstalige singel in 2002 gevolgd door Clouseau, je moet het maar doen.

Zo ging het tot 2006 door met de ene Ambi Hit na de andere.

En niet alleen Belgie, maar ook Litouwen en Nederland gingen voor de bijl.  Dit alles voor de koningen van de wansmaak zoals de muziek kenners het noemden.
Dynamite zette zijn stempel vooral op de Apres-Ski en Carnaval scene. Maar ook alle danscafés en feesttenten waren het doelwit voor de 4 prettig gestoorde leden van Dynamite.
MC Tweety en Francis aka Cisco Kid achter de microfoons en Tammy en Erika uit Litouwen voor de opwarming van de aarde.

Nu anno 2017 beleven de 4 samen nog altijd even veel plezier aan een optreden als toen. Alleen gaat het er nog gekker aan toe… want het verstand kwam niet met de jaren!

Maar bovenal blijft DYNAMITE vooral een groep die “Live On Stage” pas tot zijn recht komt en elke feesttent en evenement uit zijn dak laat gaan.

Spring naar toolbar