Referenties

Coverbands Live Muziek Tribute Bands

El Bandido Band

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
Live Concert 1 x 90′ € 1.900
Live Concert XXL (Full Orkest) 1 x 90′ € 3.000

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw.  Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

Een ode aan de voice van Veurne (Will Tura)!

El Bandidoband, 11 gepassioneerde muzikanten besloten hun krachten te bundelen en zich toe te spitsen op het rijke oeuvre van Will Tura, Vlaanderens grootste. Ze nemen het publiek mee op een muzikale reis doorheen Turaland en proberen de nummers van de Voice van Veurne met veel respect en liefde voor muziek te brengen. Met één van zijn grootste hits, El Bandido, was de keuze voor de groepsnaam snel gemaakt. Meer dan anderhalf uur lang een eerbetoon aan één van onze allergrootsten.

De El Bandidoband bestaat uit Dries Uyttenhove (zang), Jeffrey Dael (bas), Hélène Deklerck (drums), Andy Putman (gitaar/zang), Jurgen Demeyere (gitaar/zang), Jasper Snoeck (toetsen).
Deze bezetting wordt aangevuld voor de El Bandido XXL uitvoering met Dave Dewachtere (trombone), Bart Coppé (trompet), Pieterjan Platteeuw (trompet), Annelies Catteeuw (sax) en Liam Love (percussie).

Spring naar toolbar