Referenties

Live Muziek

Eric & the Dukes

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
Live Concert 1 x 90′ € 1.750

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

Een ode aan de grote helden zoals Calloway en Armstrong maar ook Sam & Dave, Ray Charles, Otis Redding, Marvin Gaye e.a. Fats Domino’s.

Het ging, het zou, en het moest er ooit eens van komen. Eric, entertainer, acteur, zanger, Komen Eten-ster, bekend uit afleveringen van Familie, Het Swingpaleis, Cafe Majestic, Zone stad, Twee straten verder, de musicals Alladin en Romeo & Julia is vooral een echte… soulman!

The Dukes zijn een jonge bende Hobokense muzikanten met een gemeenschappelijke voorliefde voor jazz, blues, funk en soul. Ze leerden het klappen van de zweep in het instrumentaal ensemble van de muziekacademie van Hoboken en intussen spelen ze al meer dan 10 jaar samen. Hun repertoire bestaat uit bekende en minder bekende jazz standards, meeslepende blues nummers, zwoele bossa nova’s, ingetogen ballads en up tempo funk en soul nummers. Charlie Parker, Herbie Hancock, Miles Davis, Horace Silver, James Brown maar ook George Gershwin en niet te vergeten Duke Ellington.

You name it, the Dukes will play it!

Spring naar toolbar