Referenties

Faceless Bell Boy

Formules & Prijzen

Animatie: 1 x 60′

Animatie: 1 x 120′

Onthaal: 1 x 60′

Nu boeken

Faceless Bell Boy is een ware blikvanger. Hij mag dan al geen woord zeggen, toch heeft iedereen hem gezien (én begrepen). Zijn postuur van bijna 2 meter groot zit daar zeker voor iets tussen. En dan is er natuurlijk het feit dat zijn gezicht ontbreekt.

Faceless Bell Boy is dé aangewezen man om op uw rode loper of nabij uw (plechtstatige) inkom te posteren. Hij heet u gasten welkom en wijst hen de weg. Indien gewenst brengt hij een bepaalde boodschap (uw logo of thema, …), object of locatie onder de aandacht. Kortom : hij is een allround blikvanger & wegwijzer.

Faceless Bell Boy heeft dan wel geen stem of gezicht, dat wil niet zeggen dat hij niet communiceert. Met een simpel gebaar maakt hij zijn bedoelingen duidelijk. Geen strenge blik, geen geheven stem en toch straalt hij een immens gezag uit…

Faceless Bell Boy is op een of andere manier fotomagnetisch geladen. Overal waar hij opduikt worden fototoestellen en smartphones bovengehaald. Hij wordt geshared, getweet, gefacebooked & geïnstagramd. Met de glimlach … al is die niet zichtbaar …

OMSCHRIJVING

Typische onthaalact / eyecatcher. Kan ook worden ingezet als toeleider / blikvanger in business-context (beurs, opendeur, dag van de klant, …). Deze act kan eventueel gecombineerd worden met een andere act uit ons aanbod zoals The Bodyguards of Jean Til.

PRAKTISCH

De duurtijd van deze act is enigszins afhankelijk van het aantal gasten (+ uw timing). Faceless kan ook worden ingezet om iets uit te delen en/of onder de aandacht te brengen. Ook om mensen van A naar B te begeleiden is Faceless een ideale blikvanger.